publicacions

Mètode de flauta de bec

L’any 1995, a iniciativa de l’editorial Barcanova, i amb un equip format amb Rafael Jimenez i Rosa Maria Montserrat, escrivim el “Mètode de flauta de bec” per a l’ensenyament de la flauta de bec a l’escola primària. El mètode, en quatre volums, es publica en un primer moment com un quadern complementari als llibres de música i porta els títols, genèrics per a tota la línia de llibres de text, de “Peix de sabó” (1r i 2n) i “Més a prop” (3r i 4t). L’any 2001 se’n fa la reedició en el format actual, amb el títol “Mètode de flauta de bec”, en quatre volums i els cds inclosos.

ressenya | taula del repertori | enllaç editorial barcanova

Mètode de flauta de bec

en do i en fa
Una proposta metodològica per a la introducció a la flauta contralt, escrit amb Rosa Maria Montserrat l’any 2004.

enllaç dinsic

 

 

 

 

Quarante deux Airs à 2 flutes de J.Ch.Shickhardt

Edició preparada el 2011 dels duets que acompanyen el tractat de Shickhardt, acompanyats d’algunes propostes metodològiques.

enllaç dinsic

 

 

 

 

 

Lamentationes Hieremiae Prophetae sex vocum, Pedro Ruimonte

Publicació de la transcripció feta amb Anna Margules d’aquest monument de la polifonia aragonesa, a càrrec de la Instutución Fernando el Católico.

Enllaç al web de la ifc

2014 entertaiment canadian pharmacy ,*} order cialis professional allowing for medicaments and health products. Save on prescription cost with discounts coupons. Buy drugs online legally with online pharmacies Low retail price, the manufacturer. We try to keep price lists up to date. Price list of our pharmacies are updated daily - go to pharmacy online very low prices for all drugs.