Punt i apart

 

La combinació de la flauta de bec i la percussió no és nova: si ens remuntem als orígens de la música dels nostres pobles en trobarem aparellats alguns avantpassats. Curiosament, tots dos grups d’instruments s’han vist desde sempre relegats de l’anomenada “música culta”, i no ha estat fins al segle XX que els compositors, cercant noves possibilitats d’expressió, han tornat a centrar-hi el seu interès, qui sap si pel fet de ser instruments lliures de l’empremta romàntica. D’aquesta manera, tant la flauta de bec com la percussió han aconseguit emancipar-se i tenen una presència habitual en la música dels darrers anys, en la qual desenvolupen un llenguatge propi.

La percussionista Pilar Subirà i el flautista Joan Izquierdo formen des de la seva coincidència estudiant a Amsterdam el 1989 el duet “Punt i apart”, a la recerca d’obres originals per a aquesta combinació instrumental i amb l’objectiu de donar a conèixer les possibilitats que un retrobament així permet. Aquesta difusió pretén també estimular els creadors a escriure per a una formació tan rica en suggerències i possibilitats fascinants.

El 2007 publiquen el disc on deixen testimoni de la seva aventura interpretativa.

Llistat de repertori i discografia de “punt i apart”


2014 entertaiment canadian pharmacy ,*} order cialis professional allowing for medicaments and health products. Save on prescription cost with discounts coupons. Buy drugs online legally with online pharmacies Low retail price, the manufacturer. We try to keep price lists up to date. Price list of our pharmacies are updated daily - go to pharmacy online very low prices for all drugs.