trio subtilior

El 1990 Janne Eriksson (Suecia), Joan Izquierdo (Catalunya) i Anna Margules (Mèxic) coincideixen al Conservatori Sweelinck d’Amsterdam a la càtedra de flauta de bec de Walter van Hauwe de flauta de bec i formen el Trio Subtilior amb el que es dediquen a la literatura per a trio de flautes de bec però, de manera molt especial, a investigar a fons un vessant especial de la història de la música facinant per la seva qualitat especulativa, que arrenca al segle XIV amb l’Ars Subtilior, estil del que prenen el nom, fins algunes de les músiques del nostres temps.

Fins al 2002 han actuat en cicles de concerts i festivals a Holanda, Italia, Suècia, Espanya i Mèxic.

Han enregistrat per a la televisió i la ràdio a Suècia, Mèxic i Espanya i han enregistrat els CDs “En Seumeillant” (música de l’Ars Subtilior francès) i “Machaut a 3“, ambdós amb el segell Ars Harmònica.

2014 entertaiment canadian pharmacy ,*} order cialis professional allowing for medicaments and health products. Save on prescription cost with discounts coupons. Buy drugs online legally with online pharmacies Low retail price, the manufacturer. We try to keep price lists up to date. Price list of our pharmacies are updated daily - go to pharmacy online very low prices for all drugs.